Éttermi körséta a Slate Design-nal
A Várkert bazár területén, az Öntőház udvarban 2016. április elején megnyitott Bazaar Eclectica étterem, különleges kulináris élményekkel várja a Budapest szívébe ellátogatókat.
Az ízig-vérig kortárs étterem megálmodói a szerkezetkész teret a egységes arculattal, fantasztikus textúrákkal, a leginnovatívabb anyagokkal és a legújabb trendnek megfelelő designnal töltötték meg, így érve el a semmihez nem fogható, modern-eklektikus hatást.
Egyik szegletében apró izlandi zuzmóból épített organikus, míg egy másikban valódi természetes palából alakított fal vonzza a tekintetett.
Utóbbihoz, a Slate Design 22 féle különböző természetes textúrában elérhető innovatív kőburkolataiból a belsőépítész választása a zöldes-barnás árnyalatokat egyaránt hordozó Silver Shine Gold csillámpala struktúrára esett.
A kőfurnér burkolatok – mint ahogy a beltéri projektek esetében leginkább – ezúttal is fuga nélkül, hálós elrendezésben, szoros illesztéssel kerültek felragasztásra.
Az ultravékony, mindössze kb. 2 mm vékony palakő felületének a védelméről a vízen kívül olajos és zsíros szennyeződések ellen is védelmet nyújtó Slate Design Stain Repellent Nano Effect impregnálószer gondoskodik.
A mintegy 50+50 fős befogadóképességű étteremhez további 150-200 fő befogadására képes szabadtéri terasz csatlakozik. Az esküvők, és exkluzív partik helyszínéül is szolgáló reprezentatív alsó teraszról fenséges panoráma nyílik az alatta elterülő városra, a Lánchídra, és Parlamentre.
Az étterem színvonalára a belvárosi Bouchon étteremmel már nemzetközi hírnevet szerzett Tisza Lajos, illetve Pál Krisztián ügyvezető igazgatók, valamint a szakmában elismert executive séf, Dunszt Zsolt a garancia.
info: SLATE DEIGN, BAZAAR ECLECTICA belsőépítész: FICZERE ANETT fotók: Horváth Péter Gyula és Nagy László (Slate Design)