28
ápr

Éttermi körséta a Slate Design-nal

A Várkert bazár területén, az Öntőház udvarban 2016. április elején megnyitott Bazaar Eclectica étterem, különleges kulináris élményekkel várja a Budapest szívébe ellátogatókat.

Bazaar (5)

Bazaar (4)

Bazár-étterem-3-HPGy-1400x932

Az ízig-vérig kortárs étterem  megálmodói a szerkezetkész teret a egységes arculattal, fantasztikus textúrákkal,  a leginnovatívabb anyagokkal és a legújabb trendnek megfelelő designnal töltötték meg, így érve el a semmihez nem fogható, modern-eklektikus hatást.

Bazaar (26)

Egyik szegletében apró izlandi zuzmóból épített organikus, míg egy másikban valódi természetes palából alakított fal vonzza a tekintetett.

Bazaar (29)

Utóbbihoz, a Slate Design 22 féle különböző természetes textúrában elérhető innovatív kőburkolataiból a belsőépítész választása a zöldes-barnás árnyalatokat egyaránt hordozó Silver Shine Gold csillámpala struktúrára esett.

Bazaar (11)

A kőfurnér burkolatok – mint ahogy a beltéri projektek esetében leginkább – ezúttal is fuga nélkül, hálós elrendezésben, szoros illesztéssel kerültek felragasztásra.

Bazaar (20)

Az ultravékony, mindössze kb. 2 mm vékony palakő felületének a védelméről a vízen kívül olajos és zsíros szennyeződések ellen is védelmet nyújtó Slate Design Stain Repellent Nano Effect impregnálószer gondoskodik.

Bazaar (25)

A mintegy 50+50 fős befogadóképességű étteremhez további 150-200 fő befogadására képes szabadtéri terasz csatlakozik. Az esküvők, és exkluzív partik helyszínéül is szolgáló reprezentatív alsó teraszról fenséges panoráma nyílik az alatta elterülő városra, a Lánchídra, és Parlamentre.

 

Az étterem színvonalára a belvárosi Bouchon étteremmel már nemzetközi hírnevet szerzett Tisza Lajos, illetve Pál Krisztián ügyvezető igazgatók, valamint a szakmában elismert executive séf, Dunszt Zsolt a garancia.

info: SLATE DEIGN, BAZAAR ECLECTICA   belsőépítész: FICZERE ANETT   fotók: Horváth Péter Gyula és Nagy László (Slate Design)